Svečano otvorena Multimedijalna sala

Objavljeno: 04.07.2018

Na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, u ponedjeljak, 02.07.2018. godine u 12:00 sati svečano je otvorena Multimedijalna sala.

 

 

Multimedijalna sala opremljena je zahvaljujući sredstvima Erasmus+ projekta CULTURWB, a u cilju poboljšanog odvijanja nastavnog procesa i pružanja većih mogućnosti za studente.

 

 

Otvaranju sale prisustvovalo je nastavno osoblje i studenti, a tom prililikom dodjeljene su i Dekanove nagrade za najuspješnije studente u prethodnoj akademskoj godini.

 

 

Osim nagrađenih studenata, manifestaciji su prisustvovali pobjednici Takmičenja u marketing planiranju i Takmičenja u biznis planiranju, studenti predstavnici na EUSR projektu, predstavnici sportskih ekipa, te predstavnici Asocijacije studenata Ekonomskog fakulteta.

 

 

Dekanica Fakulteta, prof.dr. Azra Bajramović, iskoristila je ovu priliku da se zahvali i čestita svim studentima koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili zavidne rezultate, te svojim zalaganjem doprinijeli radu i promociji Fakulteta.

 

 

„ Nova Multimedijalna sala na našem Fakultetu je namijenjena održavanju programa cjeloživotnog učenja iz oblasti kulturnog turizma i novog master studija iz menadžmenta u kulturnom turizmu. Sala, između ostalog, omogućuje održavanje online sastanaka i predavanja od čega će značajne koristi imati studenti Ekonomskog fakuleta, Studija turizma te Studija Poslovne informatike.

Drago nam je da rad u Multimedijalnoj sali započinjemo sa dodjelom nagrada najboljim studentima Ekonomskog fakulteta i druženjem sa svim studentima koji su u protekloj akademskoj godini predstavljali Fakultet na različitim takmičenjima i događajima“, ističe dekanica Ekonomskog fakulteta, prof.dr. Azra Bajramović.


Galerija